Hoe koppel ik mijn MYDIGIPASS account aan mijn CSAM account?

Laatst geüpdate: May 10, 2016 03:45PM CEST

Voor u zich kan aanmelden op CSAM met de DIGIPASS 870 kaartlezer en uw eID, dient u deze eerst te registreren op https://www.mydigipass.com en beide accounts te koppelen.

1. Meld u aan bij  www.mydigipass.com.
  2. Klik op "DIGIPASS toevoegen".
  3. Kies "Een elektronische ID kaart toevoegen".
  4. Volg de instructies op het scherm om de kaartlezer te registreren.
  5. Meld u vervolgens aan bij CSAM met de geconnecteerde eID kaartlezer.
  6. Volg de stappen op CSAM om de draadloze kaartlezer te activeren.

Uw MYDIGIPASS en CSAM accounts zijn nu gekoppeld. De volgende keer kan u zich dus aanmelden bij CSAM met uw DIGIPASS 870 kaartlezer en eID via MYDIGIPASS zonder gebruik te maken van een USB kabel.