Kan ik me bij CSAM aanmelden met een tablet?

Laatst geüpdate: Apr 21, 2015 11:20AM CEST

Dit is pas mogelijk na het registreren van uw DIGIPASS 870 kaartlezer en eID op www.mydigipass.com. Voor de registratie is een standaard PC of Mac vereist, omdat u de kaartlezer moet aankoppelen om uw eID data uit te lezen.

Om u nadien aan te melden bij CSAM met een tablet, dient u de DIGIPASS 870 "unconnected" modus te gebruiken. Dit wil zeggen dat u zich kan aanmelden met de DIGIPASS 870 en uw eID kaart zonder gebruik te maken van een USB kabel.