Wat is een backup DIGIPASS®?

Laatst geüpdate: Jan 08, 2016 11:17AM CET

Gedurende de registratie moet u een backup DIGIPASS configureren. Een backup DIGIPASS laat toe dat je een code ontvangt via een sms in geval je tijdelijk geen toegang hebt tot je primaire DIGIPASS. Op deze manier kan je altijd snel toegang verkrijgen tot je beveiligde accounts.

Hoe kan ik het serienummer te weten komen van een hardware DIGIPASS?
Gelieve contact op te nemen met de verdeler van de DIGIPASS.